Produk

Pabrik paling laris alat pembuat perhiasan 3 Inch Radial Bulu Disc Buffing Wheel Roda Polishing kanggo Rotary Tools Cleaning Finishing Deburring

Katrangan singkat:

Radial Bristle Discs jinis abrasive anyar sing luwih unggul tinimbang sandpaper, roda flap, utawa jinis sanders, sikat, utawa roda abrasif.Bahan bristle tahan lama lan efektif banget.


Detail Produk

Tag produk

Mangga kandhani grit sing dikarepake.Sampeyan bisa nyampur.
Materi sing dhuwur ------ Radial Bristle Discs jinis anyar abrasive sing luwih unggul tinimbang sandpaper, roda flap, utawa jinis sanders, sikat, utawa roda abrasif.Bahan bristle tahan lama lan efektif banget.
Multi-tujuan & multifungsi ------ Sikat bulu radial minangka ide kanggo pengerjaan logam, persiapan cat, lapisan & penghapusan korosi lan bisa digunakake kanthi apik ing aluminium, kuningan, tembaga, baja karbon, wesi tuang, baja tahan karat, lan logam liyane .Cakram polishing rinci kita cocog kanggo deburring, reresik, finishing, mesin lan polishing bagean rinci, wilayah cilik lan panggonan ora duwe aturan baku.
Great competitive ------ Swpeet Fine polishing wheel sikat bisa digunakake karo paling pribadi multi-fungsi, kayata Dremel drills, grinders cilik, alat Rotary, etc. Disaranake kacepetan manual dadi 10.000.Kang bisa kerjo bareng karo peralatan saka arah ratation, bisa diputer maju utawa mbalikke.
Gampang kanggo nggunakake gampang ------ Bristle disk bisa ditumpuk, fleksibel, kelangan, awet, lan nyedhiyani Rampung seragam.Gunakake minangka akeh disk sing bisa ing spindle sing perlu, lan digunakake kaya sikat bristle alam, tanpa senyawa - senyawa iki wis nyemplungaken ing materi disk.Warna disk sing beda-beda nuduhake kelas.
Tipe: Abrasive Disc

katrangan:

Model NO: DB76-50 RADIAL BRISTLE DISCS 50 # ;ireng
Model NO: DB76-80 RADIAL BRISTLE DISCS 80# ;Ijo
Model NO: DB76-120 RADIAL BRISTLE DISCS 120 #;biru
Model NO: DB76-220 RADIAL BRISTLE DISCS 220 #;abang
Model NO: DB76-320 RADIAL BRISTLE DISCS 320 #;coklat
Model NO: DB76-400 RADIAL BRISTLE DISCS 400 # ;biru cahya
Model NO: DB76-600 RADIAL BRISTLE DISCS 600 #;wungu
Model NO: DB76-1000 RADIAL BRISTLE DISCS 1000 #;ijo cahya
Model NO: DB76-2500 RADIAL BRISTLE DISCS 2500 #;werna abu-abu
Model NO: DB76-5000 RADIAL BRISTLE DISCS 5000 #;Putih
Bahan: Nylon/Abrasive
Ukuran Shank: 10*6mm
Diameter disk: 3 inchi
Isi Paket: 50 pcs per kotak, 1000 pcs per karton
Cathetan: Motret cahya lan tampilan sing beda-beda bisa nyebabake warna barang ing gambar rada beda karo sing asli.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan