Babagan awake dhewe

Profil Perusahaan

Deburking Abrasive Material Co., Ltd. digabungake ing taun 2002, khusus ing R&D lan manufaktur bahan abrasif kanthi spesifikasi sing beda.
Varietas utama kalebu cakram bristle Radial, cakram bulu, sikat cakram, roda nggiling, sikat gagang, sikat mangkuk, sikat mburi, sikat pipa lsp.
Produk kasebut utamane digunakake kanggo nggiling lan polishing permukaan produk elektronik, perawatan permukaan kanggo bagean mobil lan bagean lan komponen mekanik.
Utamane ing bidang komputer tablet, ponsel, industri mobil lan grinding logam lan aplikasi grinding lan polishing perhiasan.aplikasi polishing.

about

about (2)

Kita duwe insinyur berpengalaman ing industri kanggo ngrampungake kabeh proses produksi sikat.Sawise standar internasional tingkat dhuwur, bahan mentah sing mlebu dipriksa kanthi ketat, proses produksi dikontrol kanthi profesional lan inspeksi produk rampung ditindakake kanthi teliti.Produksi saben sikat bakal rampung dening saben klompok kerja profesional, sing bakal ngrampungake saben proses kanthi kapisah.Kualitas bakal dipriksa lan dipesthekake sajrone proses.Deburking tansah nggunakake buruh trampil kanggo ngrampungake produksi saben sikat, sikat kita wis diekspor menyang luwih saka 10 negara lan wilayah ing luar negeri lan njaluk dikenali dening pelanggan, Kita ora mung bisa nyedhiyani kualitas dhuwur sikat nanging uga njamin stabil quality.and logistik efisien solusi kanggo pelanggan beda.

about (3)

about (4)

about (5)

about (6)

Tenet Perusahaan

Integritas, layanan, komunikasi, enterprising.

We are setya kanggo nyedhiyani produk kualitas dhuwur karo prices cukup lan layanan paling apik kanggo saben customer.We are looking nerusake kanggo netepake hubungan bisnis long term karo sampeyan adhedhasar keuntungan bebarengan lan kahanan WIN-WIN.

Niat gawe

Perusahaan kasebut nggunakake sistem desain canggih lan nggunakake manajemen sistem manajemen mutu internasional ISO9001 sing canggih.

Kualitas apik banget

Perusahaan spesialisasi kanggo ngasilake peralatan kinerja dhuwur, pasukan teknis sing kuwat, kemampuan pangembangan sing kuwat, layanan teknis sing apik.

Teknologi

Kita tetep ing kualitas produk lan ngontrol proses produksi kanthi ketat, setya kanggo nggawe kabeh jinis.

Layanan

Apa iku pra-sale utawa sawise-sales, kita bakal nyedhiyani sampeyan karo layanan paling apik supaya sampeyan ngerti lan nggunakake produk kita luwih cepet.

Pameran & Kehormatan

48fec2b2dbd87a3500320f6d442b397

d6f0254527e37e90ff4636d95ba5d16

about (6)

d6f0254527e37e90ff4636d95ba5d16

d6f0254527e37e90ff4636d95ba5d16